A nem nyilvános videóprezentációk elérési lehetősége

2020. október 22-én zajlott le “A járvány okozta veszélyhelyzet hatása a humán(tudományi) kutatásokra” című online konferencia.

Az előadásokról és kerekasztal-beszélgetésekről készült videófelvételek egy része nyilvános, ezek elérhetők innen. Néhány résztvevő azonban nem járult hozzá a közzétételhez, ezekben az esetekben a kerekasztal-beszélgetés vagy előadás csak engedéllyel érhető el. Ezek az alábbiak:

Győrffy Zsuzsa videóprezentációja a Kihívások az egészségügyi kommunikáció kutatásában, oktatásában és gyakorlatában kerekasztal részeként.

A Digitális antropológia és nyelvészeti etnográfia kerekasztal ~ Felkért hozzászólók: Barabás Blanka (ELTE BTK), Bodó Csanád (ELTE BTK), Mester Tibor (PTE), Nagy Károly Zsolt (Sárospataki Református Teológiai Akadémia) és Szabó Gergely (ELTE BTK és UOC). Moderátor: Lajos Veronika (ME és ELTE).

Bevonódás és távolságtartás? Részvételi kutatás a járvány idején kerekasztal ~ Felkért hozzászólók: Fazakas Noémi (Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem), Kelemen Eszter (ESSRG és ELKH TK Szociológiai Intézet), Petteri Laihonen (Jyväskyläi Egyetem) és Szerencsés Rita (MOME Innovációs Központ, Kreatív Fenntarthatóság HUB). Moderátor: Gáspár Judit (BCE).

Maszk használata kötelező! Nyelvi tájkép járvány idején ~ Előadók: Oszkó Beatrix (Nyelvtudományi Intézet és Újvidéki Egyetem) és Várnai Zsuzsa (Nyelvtudományi Intézet).

A járványhelyzet hatása az e-mailezési gyakorlatokra és kutatásukra ~ Előadók: Domonkosi Ágnes (Eszterházy Károly Egyetem) és Ludányi Zsófia (Eszterházy Károly Egyetem és Nyelvtudományi Intézet).

Ezekhez a videókhoz e Nyilatkozat kitöltésével lehetséges hozzájutni. Kérjük, hogy a nyilatkozatot a kitöltés után nyomtassák ki, írják alá, majd szkenneljék be pdf-formátumban. A pdf-fájlt kérjük elküldeni a marko.alexandra[kukac]btk.elte.hu címre. A résztvevők/előadók jóváhagyását követően e-mailben küldjük el a videófelvételhez vezető url-t.